Ben je sterk met woorden, maar verlies je toch nog de aandacht van je publiek?

Leer de essentie van je boodschap visueel weer te geven en maak zo je presentatie of training voor elke deelnemer onweerstaanbaar. Samen met collega coaches, trainers en groepsfacilitators ontdek je de wondere eenvoud waarmee simpele lijnen en vormen een complexe boodschap kunnen weergeven.

De basis training:

  • in de voormiddag module de basics en ga je oefenen, alleen en in kleine groepjes
  • in de namiddag-module ga je nog meer oefenen én experimenteren om te ervaren hoe effectief en plezierig het is om je boodschap met beeld kracht bij te zetten. De namiddag biedt je de kans om specifieke vragen, cases en werkvormen uit te proberen. Er ligt in deze namiddag alvast ook een mooie uitdaging voor je klaar!

De veranker- en verdiepingsdag (training 2.0):

  • volg je na de basis of wanneer je al vertrouwd bent met visueel vertalen
  • in de voormiddag-module verkennen we de mogelijkheden van schrijfstijlen, letters in alle maten en vormen, en leren we truucjes die helpen om variatie én consistentie in onze geschreven tekst te brengen (= Lettering). We bekijken ook hoe je een template kunt opmaken voor processen of workflows die jij vaak gebruikt in je trainingen of coachsessies (= Templates). Tot slot kijk je even binnen in de wondere wereld van kleuren en stel je je eigen kleurenpallet samen, zodat je daar in elk geval niet steeds opnieuw over hoeft na te denken (= Kleurenpallet). Tegelijk ontdek je dat een beetje kleurvariatie een wereld van verschil kan maken.
  • in de namiddag-module is het Open Atelier Visueel Vertalen. Je krijgt de kans om aan je eigen projecten te werken, en op maat advies en suggesties te krijgen. Het maakt niet uit of je nu op flip of op A4 formaat, of iets daartussen, wilt werken. Er zijn ook tal van oefeningen beschikbaar om je beelden bibliotheek aan te vullen en je kan ook in groepjes werken aan je live-tekenskills. Bij je inschrijving ontvang je meer informatie hierover en we stemmen op voorhand af waar je graag aan wilt werken zodat ik je optimaal kan ondersteunen.

Kijk bij Agenda voor de eerstvolgende geplande training of contacteer me om je eigen workshop met minimaal een groepje van vijf.

Benieuwd naar mijn werk? Kijk eens in mijn Mijn werk (portfolio), je vindt er illustraties, mindmaps, visuele verslagen en tekeningen om je digitale werk te pimpen.

Visueel Verslag voor professionals

Typ en druk op Enter om te zoeken.