visueel CV

Al je troeven zichtbaar op één A4-tje

Al je troeven in één A4-tje op een visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd in woord én beeld. Een visueel CV is ideaal om je potentiële opdrachtgevers of klanten op geheel eigen-wijze te overtuigen van je talenten en kwaliteiten.

Jouw CV in beeld

Kennismaking

Hopelijk geeft deze website je al een klein beetje een idee van mijn vibe en stijl. Een kort (telefonisch) kennismakingsgesprek is gratis. Hier ga ik inhoudelijk niet in de diepte, maar kijken we of er een klik is om samen te werken.

Intakegesprek

Nee, dit is geen sollicitatiegesprek maar het lijkt er wel een beetje op! Ik wil namelijk zien waar jouw ogen van gaan schitteren terwijl je vertelt over wat je graag doet en goed kan, want dat zet mijn inspiratie in gang. Breng gerust je klassieke CV dat bestaat uit meerdere voor- en achterkantjes mee. 

Ik trek hiervoor 1,5 tot 2 uur tijd uit en begin meteen met je mee te denken. Samen komen we tot een plan en dat ga ik dan uitwerken. Het intakegesprek is betalend. Na het intakegesprek ontvang je een op maat gemaakte offerte. Als je hierbij een JA voelt, dan gaan we aan de slag!

Aan de slag

Op basis van de informatie die we verzameld hebben tijdens het intakegesprek begin ik te schetsen. Na het schetsen komen de lijntekeningen en kleur, en tot slot werk ik alle illustraties af. Er is tussentijds overleg en ik geef duidelijk aan in welke fase we zitten en op welke punten de focus ligt.