JOUW BOODSCHAP IN BEELD

Zakelijke tekening

Zet je boodschap kracht bij met een zakelijke tekening in woord én beeld.

Dit kan gaan van een klassieke blogpost of digitale nieuwsbrief, over een theoretisch model voor je workshop, een flyer voor je event, illustraties voor je boek of cursus, tot een plattegrond van je festival. Of…

Hoe gaat het in z'n werk?

Kennismaking

Hopelijk geeft deze website je al een klein beetje een idee van mijn vibe en stijl. 

Mijn werk komt het best tot zijn recht wanneer het de tijd krijgt om te rijpen. Voor last-minute, full-pressure opdrachten zoek je best iemand anders. Werk je net als ik graag in een meer natuurlijke flow, dan ben je van harte welkom om me jouw idee te pitchen! 

Contacteer me gerust om te kijken of ik wat voor je kan betekenen. Een kort (telefonisch) kennismakingsgesprek is gratis. Hier ga ik inhoudelijk niet in de diepte, maar kijken we of er een klik is om samen te werken.

Intakegesprek

Jij vertelt mij wat je boodschap is, en ik denk met je mee hoe we die het best visueel kunnen maken. Ik trek hiervoor 1,5 tot 2 uur tijd uit en begin meteen met je mee te denken. Samen komen we tot een plan en dat ga ik dan uitwerken. Het intakegesprek is betalend.

Na het intakegesprek ontvang je een op maat gemaakte offerte. Als je hierbij een JA voelt, dan gaan we verder aan de slag!

Aan de slag

Op basis van de informatie die we verzameld hebben tijdens het intakegesprek begin ik te schetsen. Na het schetsen komen de lijntekeningen en kleur, en tot slot werk ik alle illustraties af. Er is tussentijds overleg en ik geef duidelijk aan in welke fase we zitten en op welke punten de focus ligt. Meer gedetailleerde info vind je in jouw gepersonaliseerde offerte.