#inktober2017 – Day 9

#inktober2017 – Day 9: screech

‘Aaaaarrrrggghhh’ was mijn reactie toen ik het onderwerp van de dag zag. ‘Screech’. Wasda?? Wel, precies wat mijn reactie was 🙂 En blijkbaar ook een uilen-soort. Maar dat wist ik niet dus terwijl de halve wereld uilen zat te tekenen, schetste ik voor het eerst dametjes-benen-in-nylon-kousen. Al tekenend hou ik ervan om heel intuïtief, eerder natuur-getrouw te werken, zoals bij dag 2 of dag 8 bijvoorbeeld, maar ik vind het ook fantastisch leuk om er mijn humoristisch kantje in te verwerken in een eerder cartoon-achtige stijl. Zo’n luide schelle schreeuw, wie kent ‘m niet? Afkomstig van bange dametjes die een muis ontmoeten. Aangezien mijn thema van de maand natuur is en ik daar geen mensen bij reken, draaide ik dus de rollen om! En ja, toegegeven… er zijn meerdere interpretaties mogelijk 😉 . Getekend met een Pigma BB Brush pen.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.