#inktober2017 – Day 8

#inktober2017 – Day 8: crooked

Zondag, rustdag. Geen te zware inspanningen vandaag. ‘Crooked’ ga ik even opzoeken in Camebridge Dictionary: ‘not forming a straight line, or having many bends’ en ook ‘dishonest’. Eerst zit mijn hoofd wat rond te dwalen in de sectie ‘mensen’. Die horen ergens wel bij het thema Natuur dat ik voor deze tekenchallenge gekozen heb, maar het geeft geen yes. Crooked. Ik laat het nog enkele malen weerklinken. Er is enerzijds de betekenis uit het woordenboek en daarnaast is er wat het bij me oproept: gekrakt. Ik besluit gebruik te maken van de vrijheid die ik als tekenaar (kunstenaar?) heb om ook hiermee te werken.  JA! Hopsakee. In een flits staat die oude boom gekrakt voorovergebogen in mijn hoofd te roepen dat ik rap moet zijn met tekenen wat dat hij zo niet lang model kan staan. Dus pak ik gemakshalve diezelfde tekenpen van gisteren (Faber Castell Fine) en begin als een zotje te kribbelen. Niks schetsen, wikken en wegen, gewoon doen. Arme boom, happy me.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.