#inktober2017 – Day 7

#inktober2017 – Day 7: shy

Sometimes it’s difficult to hide when you’re shy.

Ik weet niet precies hoe het werkt. Op het moment dat ik me zet om de tekening van de dag te maken, sla ik mijn schetsboekje open en kijk ik in het lijstje op de eerste pagina. Vanochtend las ik daar ‘shy’ (verlegen).

POEF!

Plots staat daar een olifant in de kamer, zich bedremmeld te verstoppen achter een boompje met één blaadje.

Ik vang het beeld zo goed en zo kwaad ik kan. Soms floept het weer weg of verandert het plots. Tekenmateriaal komt naar me toe gekropen, fluistert, roept. Kortom trekt mijn aandacht. En zo geschiedde.

De Faber Castel, daar zit indische inkt in! 🙂 Je hebt ze in verschillende maten en uitvoeringen. Deze is eentje met een gewone punt (felt tip), fine.

In de Copic markers ook. Je zou kunnen zeggen, tutut, da’s geen inkt. Maar als je wilt hervullen (want dat kan, hallelujah!), dan koop je ‘refill ink’. Dus…Heb ik me laten gaan met 3 markers uit het warme grijs gamma, nummers 1, 3 en 5.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.