#inktober2017 – Day 6

#inktober2017 – Day 6: sword

 ‘Sword’ + natuur + mijn hoofd = zwaardvis net dat tikkeltje anders. Net als die kleine visjes, die zich proberen te verstoppen voor het zwaard dat uit de kist van #inktober2017 lijkt te zijn gekomen, wil ik me in deze challenge af en toe ook graag verstoppen 🙂 Mijn lijstje met onderwerpen waarop ik na oktober graag verder oefen groeit gestaag! Ik zal de komende Open Tekendagen dus zeker weten wat gedaan.

De Kuretake verscheen alweer op het toneel en hij wil me wat vertellen. Hij is op! Volgens mij betekent dit dat ik de komende dagen andere tekentools mag gaan verkennen. Ik combineerde vandaag met twee tinten zwart van de Derwent Inktense set. Het pigment kleurt heel intens wanneer je er water aan

toevoegt. Niet zoals aquarel waarbij je het pigment tot op zekere hoogte steeds in het rond kan blijven bewegen of van het papier afhalen. Dit pigment hecht zich vrij snel aan het papier. Heel leuk om mee te werken!

Wat is jullie favoriete materiaal voor deze #inktober2017?

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.