#inktober2017 – Day 3

#inktober2017 – Day 3: poison

Oooh poison! Vergif. In de natuur. Ik dacht meteen aan slangen, kikkers én spinnen, maar ik kon niet kiezen. Dus combineerde ik maar. Mijn wens om eens met sterke contrasten uit de hoek te komen probeerde ik ook met dit onderwerp te vervullen. Het goede aan deze challenge is dat ik ‘moet’ volhouden. Je weet niet hoeveel onafgewerkte tekeningen hier liggen. Deze is dus wél af en ik kan met zekerheid zeggen dat alleen dàt al mij een pak voldoening schenkt. De uni-ball pennen die ik gebruikte zullen bij iemand anders mogen gaan solliciteren, want ik ontdekte dat ik er echt niet graag mee teken. Benieuwd wat morgen mijn weapon of choice wordt!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.