#inktober2017 – Day 26

#inktober2017 – Day 26: squeak

Hm. Squeak als onderwerp van de dag. Dat vind ik niet eenvoudig. Lijkt voor mij heel hard op de betekenis van screech van dag 9, waar ik werkte met een muis die euhm…nou ja, luid schrok van een andere muis. Maar goed, squeak dus.

 

Ik zie de letters voor me dansen op het nu nog lege blad. Dat schetsje zit ondertussen verstopt onder mijn pennenstreken met inkt, maar het leek ongeveer hierop:

 

Ondertussen zat ik natuurlijk al in de richting van, ja je raadt het al, muizen natuurlijk. En zo gebeurde het dan mijn beeldige hoofdje er een muizen-bijeenkomst van wilde maken. Minder squeaky dan het woord wil bedoelen, maar des te gezelliger! 😉

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Showing 3 comments

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.