#inktober2017 – Day 12

#inktober2017 – Day 12: shattered

‘Aan gruzelementen’, zo luidt het onderwerp voor deze inmiddels al 12de tekening. Ik zag in de loop van de dag allerlei afschuwelijks voorbij komen in de verschillende social media feeds. Ook de typische gebroken vlakken tekeningen verschenen, wat op zich een letterlijke vertaling van ‘shattered’ is. In tegenstelling tot anders kreeg ik niet meteen een beeld. Een beetje verveeld begon ik lieflijke bloemetjes te tekenen. En toen…

ZOEF! Kwam daar ineens dat zwaard van dag 6 voorbij gezoefd en ‘tsjop tsjop tsjop’, alle bloemetjes verloren dat lieflijke kopje. Vreselijk tafereel. Alleen…zo zag het er nog niet uit. Ik wilde al langer eens iets doen met een groot zwart vlak, sterke contrasten. Dus waagde ik het erop en ging voor een zwarte achtergrond. Maar halverwege viel mijn zin om dit door te zetten mooi volgens het thema van de dag in stukjes vaneen. Ik gaf er de brui aan en kleurde de rest gewoon in 🙂 . Weapons of choice: ArtPen by Rotring en Copic marker black (100).

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.