#inktober2017 – Day 1

De kop is eraf! Nee, niet van die vogel. Van de uitdaging #inktober2017. Het is een kolibri trouwens, want de prompt van vandaag is ‘swift’ = snel. Mijn thema voor deze challenge is Natuur. ‘The swift’ is een zwaluwsoort maar het eerste wat bij mij opkwam was de snelheid waarmee een kolibri zijn vleugels slaat. Aangezien ik nog nooit een kolibri getekend had, ging ik dus op zoek naar een referentie tekening (foto: David Hemmings). Deze eerste dag werd meteen een flinke uitdaging. Witte-pagina-stress! Ik wilde het té goed doen. Het moest toch iets moois worden, niet waar? Dus ging ik heel hard nadenken en dat zie je. Op zich ben ik niet erg tevreden van het resultaat. Maar ik zette door én ik besefte dat het niet om het resultaat gaat bij deze challenge, wél om wat je bijleert. Het maakt niet uit of dat op vlak van tekenvaardigheden of tekenpsychologie is. Mijn groeimindset wordt uitgedaagd en dat is de bedoeling! Op naar dag 2.

Gebruikte materialen: papier 120g/m², Artline markers 0.3 en 0.6, Kuretake brush marker LS5-10 (grijze inkt) en LS1-10 (zwarte inkt)

Overview #inktober2017 drawings

Click here for a handy overview with all drawings and links to the blogs.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 15 andere abonnees

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.