Details

Datum 12/10/2018
Tijd 09:00 - 17:00


Omschrijving

Ben je sterk met woorden, maar verlies je toch nog de aandacht van je publiek?

20161010_woordennevel-01

Leer dan de essentie van je boodschap visueel vertalen, en maak zo je presentatie of training voor elke deelnemer onweerstaanbaar. Samen met collega coaches, trainers en groepsfacilitators ontdek je de wondere eenvoud waarmee simpele lijnen en vormen een complexe boodschap kunnen weergeven.

20161010_onweerstaanbareflipchart-01

In de voormiddag-module leer je de basics en ga je oefenen, alleen en in kleine groepjes.

In de namiddag-module ga je nog meer oefenen én experimenteren om te ervaren hoe effectief en plezierig het is om je boodschap met beeld kracht bij te zetten. De namiddag biedt je de kans om specifieke vragen, cases en werkvormen uit te proberen. Er ligt in deze namiddag alvast ook een mooie uitdaging voor je klaar!

Heel graag tot dan!

Frouke
(aka Visueel Vertaler)

 

Voor deze training ben ik gastdocent bij Ingeborg De Keizer van Eigen Meerwaarde. Ingeborg organiseert deze dag in Papendrecht en bezorgt je met plezier meer informatie. Inschrijven gebeurt ook via haar.

Er is gratis parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Je krijgt een lekkere lunch en voldoende vocht en voedsel om de dag door te komen. Kosten zijn €195 (excl. BTW). Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan: ingeborg@eigenmeerwaarde.nl

Typ en druk op Enter om te zoeken.