Details

Datum 08/11/2018
Tijd 09:00 - 17:00
Locatie Visueel Vertaler


Omschrijving

Ben je sterk met woorden, maar verlies je toch nog de aandacht van je publiek?

20161010_woordennevel-01

Leer dan de essentie van je boodschap visueel weer te geven en maak zo je presentatie of training voor elke deelnemer onweerstaanbaar. Samen met collega coaches, trainers en groepsfacilitators ontdek je de wondere eenvoud waarmee simpele lijnen en vormen een complexe boodschap kunnen weergeven.

20161010_onweerstaanbareflipchart-01

In de voormiddag-module leer je de basics en ga je oefenen, alleen en in kleine groepjes.

In de namiddag-module ga je nog meer oefenen én experimenteren om te ervaren hoe effectief en plezierig het is om je boodschap met beeld kracht bij te zetten. De namiddag biedt je de kans om specifieke vragen, cases en werkvormen uit te proberen. Er ligt in deze namiddag alvast ook een mooie uitdaging voor je klaar!

Heel graag tot dan!

Frouke
(aka Visueel Vertaler)

Je brengt je eigen lunch mee. Dit drukt de kost en zo weet je zeker dat je iets eet wat je lekker vindt en volledig aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Water, thee en koffie zijn voorzien. Meer informatie ontvang je bij je inschrijving.

Graag tot dan,

Frouke (aka Visueel Vertaler)

Je brengt je eigen lunch mee. Dit drukt de kost en zo weet je zeker dat je iets eet wat je lekker vindt en volledig aan jouw specifieke behoeften voldoet. Water, thee en koffie zijn voorzien. Meer informatie ontvang je bij je inschrijving.

PS: de workshop kan pas doorgaan bij een minimum van 5 inschrijvingen. Er zijn maximum 10 plaatsen beschikbaar.

Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor zakelijke trainers en coaches. Alle prijzen op mijn website zijn inclusief 21 % BTW voor particulieren en exclusief 21 % BTW indien zakelijk verrekend.

Wil je als particulier graag aansluiten bij deze workshop? Dat kan. Je betaalt dan het zakelijke tarief. Of…Heb je interesse om als particulier een workshop te organiseren? Mail me en ik bezorg je heel graag meer informatie.

Ik doe mee!

Helaas! De inschrijving is verlopen. Ben je er graag een volgende keer bij? Stuur me dan je gegevens door en ik hou je op de hoogte.

Typ en druk op Enter om te zoeken.