Details

Datum 09/11/2018
Tijd 09:00 - 17:00
Locatie Visueel Vertaler


Omschrijving

Volgde je reeds de basis Workshop Visueel Vertalen voor Trainers en Coaches, of ben je al vertrouwd met visueel vertalen, dan is deze veranker- en verdiepingsdag iets voor jou.

Waar je tijdens de basis workshop leerde om dingen eenvoudig weer te geven, zowel op A4 als op grote flips, met behulp van een aantal elementaire bouwstenen, gaan we nu een stapje verder.

 

In de voormiddag-module verkennen we de mogelijkheden van schrijfstijlen, letters in alle maten en vormen, en leren we truucjes die helpen om variatie én consistentie in onze geschreven tekst te brengen (= Lettering).

We bekijken ook hoe je een template kunt opmaken voor processen of workflows die jij vaak gebruikt in je trainingen of coachsessies (= Templates).

Tot slot kijk je even binnen in de wondere wereld van kleuren en stel je je eigen kleurenpallet samen, zodat je daar in elk geval niet steeds opnieuw over hoeft na te denken (= Kleurenpallet). Tegelijk ontdek je dat een beetje kleurvariatie een wereld van verschil kan maken.

In de namiddag-module is het Open Atelier Visueel Vertalen. Je krijgt de kans om aan je eigen projecten te werken, en op maat advies en suggesties te krijgen. Het maakt niet uit of je nu op flip of op A4 formaat, of iets daartussen, wilt werken. Er zijn ook tal van oefeningen beschikbaar om je beelden bibliotheek aan te vullen en je kan ook in groepjes werken aan je live-tekenskills. Bij je inschrijving ontvang je meer informatie hierover en we stemmen op voorhand af waar je graag aan wilt werken zodat ik je optimaal kan ondersteunen.

Heel graag tot dan!

Frouke
(aka Visueel Vertaler)

Je brengt je eigen lunch mee. Dit drukt de kost en zo weet je zeker dat je iets eet wat je lekker vindt en volledig aan jouw specifieke behoeften voldoet. Water, thee en koffie zijn voorzien. Meer informatie ontvang je bij je inschrijving.

PS: de workshop kan pas doorgaan bij een minimum van 5 inschrijvingen. Er zijn maximum 10 plaatsen beschikbaar.

Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor zakelijke trainers, facilitators en coaches. Alle prijzen op mijn website zijn inclusief 21 % BTW voor particulieren en exclusief 21 % BTW indien zakelijk verrekend.

Wil je als particulier graag aansluiten bij deze workshop? Dat kan. Je betaalt dan het zakelijke tarief. Of…Heb je interesse om als particulier een workshop te organiseren? Mail me en ik bezorg je heel graag meer informatie.

Werden de inschrijvingen reeds afgesloten maar wil je toch graag aansluiten, contacteer me even en we bekijken of het nog kan.

Ik doe mee!

Helaas! De inschrijving is verlopen. Ben je er graag een volgende keer bij? Stuur me dan je gegevens door en ik hou je op de hoogte.

Typ en druk op Enter om te zoeken.