Details

Datum 10/11/2018
Tijd 09:00 - 17:00
Locatie Visueel Vertaler


Omschrijving

Zijn jouw notities ook zo saai? Wil je er graag wat meer leven in brengen?

20161010_saaieaantekeningen

Leer dan de essentie van wat je hoort of moet leren visueel weer te geven en maak zo je aantekeningen (voor iedereen!) onweerstaanbaar. De toepassingen zijn eindeloos: van studeren, het samenvatten van boeken of voordrachten, het maken van schattige kattebelletjes of tot actie uitnodigende to-do lijstjes, tot het voorbereiden en verslagen van een vergadering.

In de voormiddag-module (9:00u-12:00u) leer je de basis van het Visueel Vertalen.

20161010_visueelverslag1

Je leert alles wat je voelt, zegt of bedoelt om te zetten in eenvoudige tekeningen. Niet alleen leuk om te doen, het bevordert ook de duidelijkheid en doeltreffendheid van je communicatie én van je geheugen.Visueel Vertalen kan gaan van alleenstaande begrippen tot complete verslagen.

Bij het maken van een visueel verslag ben je helemaal vrij wat indeling op het blad betreft.

 

 

 

 

 

In de namiddag-module (14:00u-17:00u) gaan we mindmappen.

20161010_mindmappen1

Mindmappen is een alternatieve techniek om informatie te ordenen en weer te geven. Je gebruikt hierbij woorden, beelden (als je zin hebt) en je eigen associaties (wat voor een betere verankering zorgt). De meeste mensen vinden dit een erg plezierige techniek omdat ze nauw aansluit bij de manier waarop onze hersenen van nature uit werken.

In tegenstelling tot het maken van een gewoon visueel verslag ben je bij het mindmappen gebonden aan een aantal basisregels.

 

 

 

 

 

Meer info over de verschillende technieken vind je bij ‘Werkwoordje‘.

Voor wie?

Voor iedereen van 9 tot 99 jaar!

Waar?

Bij Visueel Vertaler Frouke Vermeulen in de Ambachtenstraat 9A, te 2260 Westerlo. Wil je graag een workshop bij je thuis of op het werk organiseren? Dat kan ook! Als je minimum 4 andere ‘wanna-be’ mindmappers of visueel vertalers vindt, dan kom ik naar jullie toe. Mail me even voor meer informatie.

Iets nodig?

Wil je visueel verslag of mindmappen gaan gebruiken voor je huiswerk of je studies? Dan is het handig om wat leerstof mee te brengen. Bijvoorbeeld een les die je binnenkort moet instuderen of een vak waar je het erg lastig mee hebt. Alle vakken die je op school krijgt en waarvoor je stukken theorie moet kennen zijn bruikbaar. Ja, ook wiskunde, of chemie, of talen, of… alles dus!

Wil je visueel verslag of mindmappen gaan gebruiken op je werk? Breng dan de inhoud van een vergadering mee, of wat je nodig hebt om een planning op te stellen.

Er is in elk geval oefen-materiaal aanwezig. Ook al het andere materiaal wordt voorzien. Vind je het fijn om met je eigen teken- en schrijfgerief te werken, dan ben je uiteraard van harte welkom om dat mee te brengen.

Inschrijven

Je kan inschrijven voor de aparte modules of voor beide. Kom je meedoen met beide modules dan krijg je €10 korting op het totaal. Wie zowel in de voor- als in de namiddag meedoet, brengt een eigen lunch mee. Dit drukt de kost en zo weet je zeker dat je iets eet wat je lekker vindt en volledig aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Water, thee en koffie zijn voorzien. Meer informatie ontvang je bij je inschrijving.

Heel graag tot dan!

Frouke
(aka Visueel Vertaler)

PS: de workshop kan pas doorgaan bij een minimum van 5 inschrijvingen. Er zijn maximum 10 plaatsen beschikbaar.

Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW voor particulieren en exclusief 21 % BTW indien zakelijk verrekend. Dit evenement is gericht op particulieren, maar zakelijke verrekening is wel mogelijk.

Op donderdag en vrijdag 8 en 9 november worden workshops georganiseerd voor zakelijke trainers en coaches.

Ik doe mee!

Helaas! De inschrijving is verlopen. Ben je er graag een volgende keer bij? Stuur me dan je gegevens door en ik hou je op de hoogte.

Typ en druk op Enter om te zoeken.