BABBEL IN BEELD

Een goed gesprek doet wonderen

Dat geloof ik ook!

Ik ben Frouke Vermeulen, en ik doe Babbel in beeld. Mijn babbelaar babbelt en ik teken. Samen luisteren we naar het verhaal dat verteld wil worden, dat geluisterd en gezien wil worden. Het resultaat is een fijne tijd én een mooie herinnering samengevat in één grote tekening.

Wie zijn de babbelaars?

Ik richt me in eerste instantie op ouderen en hun levensverhaal. Daarin zitten niet alleen familiale maar ook culturele schatten verborgen die niet verloren mogen gaan. De babbel brengt fijne herinneringen boven en kan een helend en opbeurend effect hebben. De tekening zorgt nadien voor interessante aanknopingspunten voor nieuwe gesprekken met familie, vrienden en eventueel zorgpersoneel, én vormt een mooi en erg persoonlijk aandenken. 

Praktisch

Duur gesprek: ongeveer 2,5 à 3 uur

Moment en locatie gesprek: naar keuze (rusthuis, woonkamer, service flat, keukentafel, …)

Resultaat: één grote tekening (A3, niet digitaal). Na het gesprek duur het ongeveer 2 weken om de tekening te finaliseren. De tekening kan worden opgehaald of opgestuurd (dan komen er wel extra verzendkosten bij).

Kostprijs: € 295 (+ eventuele verzendkosten)